E
Elke Kragten

Nothing beats a fundraising bingo night

Hi,

Wij zijn Julia en Elke, wij doen de studie eventmanager aan de Hogeschool Utrecht. Wij hebben de opdracht gekregen om een fundraising evenement te organiseren voor de voedselbank.

Op 24 mei om 18:30 gaan wij een bingo organiseren bij Bren in Utrecht. Een leuk evenement om een gezellige avond te hebben samen met je vrienden en familie, en tegelijkertijd ook wat goeds te doen voor het goede doel.

De entree inclusief twee bingo kaarten kosten €10,00. Zou je eventueel extra bingo kaarten willen, zijn deze 3,50 per stuk. Jullie zijn natuurlijk ook van harte welkom om eventueel een drankje of een hapje te eten bij Bren tijdens de bingo. Kan je helaas niet bij de bingo aanwezig zijn, maar wil je toch nog wat goeds doen voor de voedselbank? Dan is een donatie natuurlijk van harte welkom!

Aanmelden gaat als volgt:
Stap 1: Stuur een mail naar elke.kragten@student.hu.nl om te laten weten dat je aanwezig bent bij het evenement 
Stap 2: Doneer minimaal €10,00 via ' doneren met aanvullende opties'
Stap 3: Vul je voor en achternaam in
Stap 4: Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging met aanvullende informatie
Stap 5: Tijd om alle prijzen te winnen

Hopelijk tot 24 mei!

 

24/05/2023
23:29

Anoniem

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?